preskoči na sadržaj

Industrijska strojarska škola

 > Naslovnica
Vijesti

Diseminacija projekta Erasmus+ COmpetitive VET for learners and teachers II, COVET II

Autor: Kristinka Lemaić, 3. 12. 2019.

Diseminacija obuhvaća mjere za postizanje vidljivosti projekta pa ju pojednostavljeno možemo zvati projektnim marketingom. U projektima financiranim iz EU fondova važna je iz nekoliko razloga:

  • Povećanje vidljivosti projekata.
  • Dijeljenje rezultata projekata s onima koje zanimaju slične teme.
  • Razvijanje novih ideja.
  • Pronalaženje partnera za buduće projekte.

Europska komisija od početka programa Erasmus+ naglašava važnost diseminacije i korištenja rezultata kao važnih kriterija uspješnosti projekata, njihove održivosti te opravdanosti ulaganja sredstava Europske unije. Gdje su sve, osim na mrežnoj stranici ISŠ-a, objavljene vijesti o projektu COVET „Competitive VET  for learners and teachers“, pogledajte klikom na "više".

Vijest o mobilnosti učenika ISŠ-a na Maltu, osim na mrežnoj stranici Škole, objavljena je i na:

Portalu za škole http://www.skole.hr/aktualno/vijesti-iz-skola?news_hk=5677&news_id=20426&fbclid=IwAR0SIiBPL6mSQmaPFpP0RTxcRVtFs_dDv4tN3SwbsuezN4GLkUroz8PNl6M#mod_news 

Školskom portalu https://www.skolskiportal.hr/clanak/12640-maltesko-erasmusovo-iskustvo-zagrebackih-srednjoskolaca/ kao i na službenim Facebook stranicama ISŠ-a i CARNET-ovog Portala za škole.

Vijest o mobilnosti učenika na Maltu, u okviru Erasmus+ projekta, objavljena je i na mrežnoj stranici Obrtničke komore Zagreb http://www.okz.hr/node/787518.

O Erasmus+ mobilnosti učenika Industrijske strojarske škole bilo je govora i na radio Sljemenu https://radio.hrt.hr/radio-sljeme/ep/poduzetnici-buducnosti/332563/?fbclid=IwAR0ErQeqHIzP_6Tsinq11Uju4JhOuB6LEbmdLjMCMpBXU0HmopKJx4PZ9f8

Vijest o malteškom iskustvu učenika ISŠ-a objavljena je i u 12. broju časopisa HUPEzine Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika.

O slovenskom Erasmus+ iskustvu učenika ISŠ-a, objavljen je članak na mrežnoj stranici Obrtničke komore Zagreb http://www.okz.hr/novosti/slovensko-erasmus-iskustvo-u%C4%8Denika-zagreba%C4%8Dke-industrijske-strojarske-%C5%A1kole , na Portalu za škole http://skole.hr/aktualno/vijesti-iz-skola?news_id=20774 te na Školskom portalu https://www.skolskiportal.hr/clanak/12986-slovensko-iskustvo-od-velike-koristi/

 
Priloženi dokumenti:
Hupezine_12.pdf (3.01 MB)
Tražilica
 
ISŠ - kontakti
 
MATERIJALI ZA POPRAVNE I RAZREDNE ISPITE

Dragi učenici,

ovdje se nalaze pitanja i primjeri  zadataka za popravne i razredne ispite te općenito za svladavanje gradiva za sve predmete.

 
PRVI RAZREDI
 
DRUGI RAZREDI
 
TREĆI RAZREDI
 
Vremenici

 
Kutak za učenike
 
Školska knjižnica
 
Anketa
Jeste li pronašli informacije koje ste željeli na školskim web stranicama?
 

 

 
POVEZNICE

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 11. 2009.

Ukupno: 5088041
Ovaj mjesec: 3000
Ovaj tjedan: 75
Danas: 75
 

 
 
« Ožujak 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

 
VIJESTI - NASLOVNICA
23.03.2020. 12:11
Brošura o postupanju u slučaju potresa
Poštovani učenici i roditelji, u prilogu možete pročitati brošuru o postupcima prije, tijekom i nakon potresa, informacije o kompletu za preživljavanje, opća pravila ponašanja te načine na koje prirodne katastrofe djeluju na nas. Trenutno je najbitnije ostati smiren i sabran jer nas čekaju neizvjesni dani koje ne možemo predivdjeti. Unatoč tome možemo utjecati na naše ponašanje i misli koje će nam najviše ići u korist ako razmišljamo na način da ostanemo smireni, sigurni i zajedno.  Stručna suradnica Sara Novak, mag. paed. 

13.03.2020. 14:16
Virtualne učionice Industrijske strojarske škole
Prema odluci Vlade Republike Hrvatske, obustavlja se nastava u školama u naredna dva tjedna. Nastavnici Industrijske strojarske škole pripremili su se za izvođenje nastave na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Nastavnici će online nastavu izvoditi od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine koristeći Yammer mrežu gdje su kreirane virtualne učionice i Virtualna zbornica. U prilogu su poveznice na virtualne učionice i Virtualnu zbornicu kao i upute za pristupanje Yammer mreži. Od ponedjeljka 16. ožujka 2020. učenici su dužni posjećivati virtualne učionice te pratiti sve informacije i upute dobivene od razrednika i predmetnih nastavnika koji su za učenike pripremili nastavne sadržaje kako bi se nastava odvijala po uobičajenom rasporedu. Ako učenik nije bio cijeli dan aktivan u virtualnoj učionici, njegov izostanak potrebno je opravdati razredniku. S obzirom na to da je pred nama veliki izazov, pozivamo na odgovorno ponašanje, kontinuiranost i organiziranost u radu, kao i na strpljenje i međusobnu potporu jer se jedino tako možemo nositi s novonastalom situacijom. Temeljom upita koji je Hrvatska gospodarska komora uputila Ministarstvu znanosti i obrazovanja, isto je izdalo obavijest da učenici srednjih strukovnih škola nemaju praksu u gospodarskim subjektima (poduzećima, tvrtkama, servisima) dok traje obustava nastave u školama. Sve važne informacije, vezane uz izvođenje nastave na daljinu, objavljivat će se i na službenoj Facebook stranici Industrijske strojarske škole.

13.03.2020. 11:18
Pravila ponašanja u virtualnim učionicama
Dragi učenici, narednih dana družit ćemo se samo virtualno pa ćemo se, kao i uvijek, pridržavati pravila ponašanja i komuniciranja u online okruženju. Hvala profesorici Sanji Pavlović Šijanović iz Gimnazije Vukovar na ovom plakatu koji možete proučiti klikom na "više".          

 

 

Uputite prijedloge, kritike, pohvale ... na web sadržaj škole na adresu:

industrijska.knjiznica

@gmail.com

 

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Industrijska strojarska škola / Avenija Marina Držića 14, HR-10000 Zagreb / ss-industrijska-strojarska-zg.skole.hr / ured@ss-industrijska-strojarska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju