2010-11-15 11:01:00

Ponovo među najboljima!

Završilo je natjecanje Skockajte web 2010. i proglašeni su pobjednici. Ove je godine sudjelovalo 88 osnovnih i srednjih škola, a naša je škola bila među finalistima kao i prošle godine.  Web stranica škole prepoznata je kao jedna od deset najboljih školskih webova i u konkurenciji kvalitetnih školskih stranica osvojili smo 7. mjesto.

Natjecanje je bilo namijenjeno svim osnovnim i srednjim školama koje su svoje školske webove izradile u CARNetovom CMS sustavu. Sve prijavljene web stranice pregledalo je uredništvo Portala za škole, nakon čega je odabir pobjednika u dva kruga obavio stručni Ocjenjivački sud u kojem je ove godine sudjelovalo 10 članova. U kategoriji senior u kojoj je bila i naša škola sudjelovale su 83 škole, a u kategoriji junior 5 škola.

Finalisti ovogodišnjeg natjecanja su bili:


1. Osnovna škola Slavka Kolara, Hercegovac
2. Osnovna škola Popovac, Popovac
3. Osnovna škola Kneza Mislava, Kaštel Sućurac
4. Osnovna škola Visoka, Split
5. Osnovna škola Nikole Tesle, Mirkovci
6. Osnovna škola Mato Lovrak, Nova Gradiška
7. Industrijska strojarska škola, Zagreb
8. Osnovna škola Matija Gubec, Cernik i Osnovna škola Vladimira Nazora, Pribislavec
9. Zdravstvena škola Split.

Ovo priznanje našoj školi treba biti poticaj svim učenicima i nastavnicima na uključivanje u uređivanje stranice. Zahvaljujemo učenicima i nastavnicima koji su svojim korisnim idejama i materijalima doprinijeli da naš web bude kvalitetan; ažuran i koristan svim posjetiteljima.  Više o pobjednicima pročitajte OVDJE.


Industrijska strojarska škola