2013-02-12 10:19:36

Međužupanijska natjecanja u našoj školi za učenike tokare, vodoinstalatere i instalatere grijanja i klimatizacije

Ove će godine naša škola ponovo biti domaćin međužupanijskih  i državnih natjecanja. Čak 3 međužupanijska natjecanja će se održati u petak 22. veljače 2013. godine. To će biti: međužupanijsko natjecanje za učenike tokare i srodnih područja obrade i montaže, međužupanijsko natjecanje za učenike vodoinstalatere i međužupanijsko natjecanja za instalatere grijanja i klimatizacije.  Na natjecanjima će sudjelovati najbolji učenici i njihovi mentori iz 10 hrvatskih županija. Svaka škola može do 15. veljače prijaviti po 2 učenika koji su postigli najbolje rezultate na školskim natjecanjima. Po završetku prijava na ovim ćemo stranicama objaviti hodograme natjecanja. Svim učenicima i njihovim mentorima želimo puno uspjeha na natjecanjima te ugodan boravak u našoj školi. U nastavku možete pogledati kataloge pitanja i odgovora te vježbi za natjecanja.

Također među priloženim dokumentima možete vidjeti popis alata potrebnog za natjecanje vodoinstalatera i instalatera grijanja i klimatizacije.

Na državna natjecanja, koja će se održati u travnju, će se plasirati učenici po regionalnom principu koji će postići najbolje rezultate razmjerno broju prijavljenih za međužupanijska natjecanja, a do broja mjesta na državnim natjecanjima

Na natjecanju tokara i srodnih zanimanja obrade i montaže će sudjelovati učenici i mentori iz ovih županija: Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Primorsko-goranska, Istarska, Međimurska županija i Grad Zagreb.

Učenici vodoinstalateri i  instalateri grijanja i klimatizacije te njihovi mentori će doći iz škola s područja sljedećih županija: Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Karlovačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska te Međimurska županija i Grad Zagreb.

Pitanja i odgovori te vježbe za natjecanje za tokare


Industrijska strojarska škola