preskoči na sadržaj

Industrijska strojarska škola

 > Natječaji
Natječaji Industrijske strojarske škole

 

 

Na temelju članka 6. Zakona o zakupu i kupoprodaji  poslovnog prostora (Narodne novine broj:125/11, 64/15 i 112/18) i članka 22. Odluke o zakupu i kupoprodaji  poslovnog prostora  (Službeni glasnik Grada Zagreba 10/12, 3/18, 6/19 i 18/19) Školski odbor Industrijske strojarske škole Zagreb, Avenija Marina Držića 14 raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

            za davanje u zakup poslovnog prostora Industrijske strojarske škole

  1. Raspisuje se Javni natječaj za davanje u zakup neuređenog  poslovnog prostora u Industrijskoj strojarskoj školi Zagreb, Avenija Marina Držića 14, ukupne površine 75 m2.
  2. Poslovni prostor se može zakupiti i koristiti za uredsku djelatnost (obrazovanje, kultura i drugo).
  3. Poslovni prostor se daje u zakup u viđenom stanju. Industrijska strojarska škola će zakupniku tog poslovnog prostora dozvoliti minimalna ulaganja potrebna za obavljanje ugovorene djelatnosti bez prava na povrat uloženih sredstava.
  4. Poslovni prostor daje se u zakup na određeno vrijeme od 5 godina. Industrijska strojarska škola zadržava pravo da zakup može otkazati i prije isteka roka od 5 godina ukoliko se ukaže potreba da je prostor koji je predmet zakupa nužan za potrebe odgojno-obrazovnog rada.
  5. Početna cijena ponuđenog poslovnog prostora  iznosi­  3.000,00 kn. mjesečno bez PDV-a

U cijenu zakupnine nisu uključene naknade za potrošnju električne energije, vode i ostale komunalne naknade.

  1. Pisane ponude na ovaj natječaj podnose se u zatvorenoj omotnici s naznakom:

“JAVNI NATJEČAJ ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA – NE OTVARATI“

na adresu: INDUSTRIJSKA STROJARSKA ŠKOLA, Avenija Marina Držića 14, 10 000 Zagreb, za POVJERENSTVO ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA preporučenom pošiljkom ili neposredno u tajništvu zgrade Škole.

Rok za podnošenje pisanih ponuda je 15 dana od prvog sljedećeg dana nakon objave natječaja.

  1. Ponude će biti javno otvorene u prostorijama Škole, Avenija Marina Držića 14, dana 28.12. 2020. godine u 10:00 sati.
  2. Cjeloviti tekst javnog natječaja objavljuje se na web stranici Škole http://ss-industrijska-strojarska-zg.skole.hr/ i na oglasnoj ploči škole na adresi Avenija Marina Držića 14, 10 000 Zagreb.

Javni natječaj oglašen je dana 10.12.2020. godine u tiskovini 24sata, na oglasnoj ploči Škole kao i na web stranici škole.

Cjeloviti tekst natječaja nalazi se u priloženim dokumentima.

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Obavijest o Javnom natječaju  za popunu radnih mjesta :

  1. Nastavnik/ica strojarske grupe predmeta (m/ž), jedan (1) izvršitelj na određeno puno radno vrijeme, četrdeset (40) sati tjedno – zamjena.

Javni natječaj je dana 1. prosinca 2020. godine oglašen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a traje do 9.prosinca 2020.

Tekst natječaja pročitajte u priloženim dokumentima.

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
ISŠ - kontakti
 
MATERIJALI ZA POPRAVNE I RAZREDNE ISPITE

Dragi učenici,

ovdje se nalaze pitanja i primjeri  zadataka za popravne i razredne ispite te općenito za svladavanje gradiva za sve predmete.

 
PRVI RAZREDI
 
DRUGI RAZREDI
 
TREĆI RAZREDI
 
Vremenici

 
Kutak za učenike
 
Školska knjižnica
 
Anketa
Jeste li pronašli informacije koje ste željeli na školskim web stranicama?
 

 

 
POVEZNICE

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 11. 2009.

Ukupno: 5144549
Ovaj mjesec: 2056
Ovaj tjedan: 297
Danas: 59
 

 
 
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

 
VIJESTI - NASLOVNICA
16.04.2021. 10:49
Organizacija nastave u tjednu od 19. do 23. travnja 2021. godine
Dragi učenici, poštovani roditelji! Prema odluci Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, a na prijedlog Gradskog ureda za obrazovanje, nastava će se u tjednu od 19. do 23. travnja 2021. godine za sve učenike naše škole održavati po modelu C, odnosno na daljinu (online) u poslijepodnevnoj smjeni u realnom vremenu. Teorijska nastava počinje u 14:10 sati prema popodnevnom rasporedu, a online nastava u Školskoj radionici odvijat će se po redovnom rasporedu. Na praktičnu nastavu kod poslodavca učenici odlaze uobičajeno ako poslodavac može osigurati epidemiološke mjere. 

31.03.2021. 11:50
Ususret Uskrsu!
Vrijeme je dobrih djela, vrijeme je nove nade! U povodu nadolazećeg najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, u školskoj smo knjižnici organizirali kreativnu uskrsnu radionicu za učenike. Uz zabavno druženje, izrađivali smo uskrsne dekoracije raznovrsnim tehnikama, ponajviše izrađivanjem 3D pisanica od papira čime smo vježbali i crtanje po predlošku. U radionici su sudjelovali učenici 3.e razreda, zajedno s razrednicom Ivanom Šutalo.    

24.03.2021. 15:59
Naša škola u nagradnom natječaju Digitalna igra(čka)!
Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) je organizator različitih aktivnosti i projekata kojima se kod djece i odraslih nastoji potaknuti razvijanje digitalne pismenosti, znanja i kompetencija u programiranju, robotici i drugim STEM područjima. Njihovim se projektima također želi utjecati na kreativnost, upornost, kao i na razvoj vještina učenja te vještina rješavanja problema. U sklopu projekta Generacija NOW 2020./2021. IRIM je otvorio nagradni kreativan natječaj s temom Digitalna igra(čka) i osnovnom idejom da učenici osmisle kreativan rad na temu igre, društvene igre ili igračke i na taj način stvore neku novu digitalnu igru ili igračku. Učenici naše škole su sa svojim mentorima prihvatili ovaj kreativan izazov te u kategoriji od 1. do 4. razreda srednje škole sudjeluju s dva tima i dvije digitalne igračke (Lanterna i Žmigavac). Prvi tim, u sastavu učenika 2. c razreda usmjerenja alatničar: Vilim Brajović, Robert Kolarić, Nikola Stepušin i Slavko Špišić, izradio je pod mentorstvom Dragomira Bjelanovića svjetionik - lanternu s programiranim ritmom paljenja i gašenja svjetionika, a novonastala igra bila je plovidba noću u razredu. Učenici su odlučili izraditi model pravog svjetionika jer su se prvi put susreli s programiranjem. Na poveznici možete pogledati fotogaleriju stvaranja projekta, kao i videoprezentaciju projekta. Druga digitalna igračka s pokazivačima smjera („žmigavcima“) poučava djecu prometnoj kulturi u najranijoj dobi. Kućište igračke je odbačeni tetrapak te su učenici od autobusa dobili vatrogasno vozilo s pokazivačima smjera. Autori ove digitalne igračke su Marko Ripa i Neven Strugar, učenici 3. a razreda, usmjerenja automehaničar, a mentor im je bio nastavnik strojarske skupine predmeta Damir Deriš. Fotogalerija izrade rada i videoprezentacija. 

 

 

Uputite prijedloge, kritike, pohvale ... na web sadržaj škole na adresu:

industrijska.knjiznica

@gmail.com

 

 
 > Natječaji
CMS za škole logo
Industrijska strojarska škola / Avenija Marina Držića 14, HR-10000 Zagreb / ss-industrijska-strojarska-zg.skole.hr / ured@ss-industrijska-strojarska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju