preskoči na sadržaj

Industrijska strojarska škola

Razmjena znanja

 

 

KAKO JE NASTALA VIDEOKONFERENCIJA INDUSTRIJSKE STROJARSKE ŠKOLE - članak objavljen u digitalnom časopisu za obrazovne stručnjake "Pogled kroz prozor"

 

 

PRIRUČNIK ZA UČENJE I POUČAVANJE

  ZA UČENIKE I NASTAVNIKE 

 

 

 Pomoću elektroničkog identiteta koji dodijeljuje CARNet svim zaposlenicima i učenicima škola u RH, a koji sadržava korisničko ime i zaporku pristupamo mnogobrojnim CARNet-ovim uslugama i servisima (Mobile CARNet, eLektire - cjelovita izdanja lektirnih naslova za osnovnu i srednju školu, e-Knjižnicac - arhiva digitalnih knjiga i časopisa, CARNet-ov LMS – sustav za udaljeno učenje, Školska Učilica, …).


   :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

CARNet-ov edukacijski centar svojim korisnicima nudi brojne online tečajeve. Program online tečajeva možete pogledati  ::ovdje:: 

Na opsežnom Portalu za škole učenici, nastavnici i roditelji mogu pronaći zanimljive i korisne sadržaje. Pogledajte :: ovdje ::

Nastavni materijali po predmetima za srednje škole :: ovdje ::

Nacionalni portal za udaljeno učenje Nikola Tesla

Računalna sigurnost

Prva hrvatska opća i nacionalna online enciklopedija Brosura o digitalnim obrazovnim sadrzajima.pdf
 CARNetove usluge za nastavno osoblje.pdf
 CARNetove usluge za ucenike srednjih skola.pdf
 Facebook brosura.pdf
 netiquette pravila.pdf
 Savjeti za sigurnije koristenje interneta.pdf
 Sigurnije na internetu i filtriranje sadrzaja.pdf
 Sigurnije na internetu.pdf
 Upute za koristenje CARNet Webmail sucelja.pdf

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
ISŠ - kontakti
 
MATERIJALI ZA POPRAVNE I RAZREDNE ISPITE

Dragi učenici,

ovdje se nalaze pitanja i primjeri  zadataka za popravne i razredne ispite te općenito za svladavanje gradiva za sve predmete.

 
PRVI RAZREDI
 
DRUGI RAZREDI
 
TREĆI RAZREDI
 
Vremenici

 
Kutak za učenike
 
Školska knjižnica
 
Anketa
Jeste li pronašli informacije koje ste željeli na školskim web stranicama?
 

 

 
POVEZNICE

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 11. 2009.

Ukupno: 5080787
Ovaj mjesec: 1316
Ovaj tjedan: 549
Danas: 85
 

 
 
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

 
VIJESTI - NASLOVNICA
16.01.2020. 09:14
Odabir agencije za dvodnevnu izvanučioničku nastavu Italija, Gardaland
Na roditeljskom sastanku održanom 15.1.2020. predstavile su se tri agencije. Odabirom roditelja odabrana je agencija Punim jedrima. Odluka je bila jednoglasna (25 glasova).

19.12.2019. 15:17
Konačna bodovna lista i odluka o sudionicima mobilnosti Erasmus+ COmpetitive VET for learners and teachers II [COVET II] AUTOMEHANIČARI - FRANCUSKA
U utorak 17. prosinca 2019. godine istekao je žalbeni rok na objavljenu 2. bodovnu listu učenika u zanimanju automehaničar prijavljenih na poziv za dostavu prijava za sudjelovanje u projektu Erasmus+ 2019./2020. koji će biti sudionici mobilnosti u Francuskoj. Povjerenstvo za odabir nije zaprimilo niti jedan pismeni ili usmeni prigovor od strane učenika i roditelja. Ravnatelj Nenad Pavlinić i koordinatorica projekta Meri Ružević donose konačnu bodovnu listu učenika sudionika mobilnosti. Čestitamo svim odabranim učenicima i želimo im uspješne pripreme za provedbu mobilnosti.

19.12.2019. 13:32
Od ideje do realizacije
Još su jedan simpatičan borić izradili naši kreativni učenici.  Budući instalateri grijanja i klimatizacije Šimun Jurić, Leon Volf i Ivan Čerkezović, svi iz 3. e razreda, pripremili su ideju koju su i ostvarili u školskoj radionici praktične nastave. U realizaciji svoje ideje su koristili otpadni materijal radioničkih vježbi i pritom pokazali kako vješto rukuju instalacijskim cijevima. Na kraju su borić okitili starim CD-ovima i time vlastitim kreativnim primjerom pokazali kako božićno drvce može biti čarobno i zanimljivo ako koristimo stare predmete ili otpadni materijal. Bitno je naglasiti da su učenici sve sami osmislili i izradili zbog čega zaslužuju izuzetne čestitke.

 

 

Uputite prijedloge, kritike, pohvale ... na web sadržaj škole na adresu:

industrijska.knjiznica

@gmail.com

 

 
 > Razmjena znanja
CMS za škole logo
Industrijska strojarska škola / Avenija Marina Držića 14, HR-10000 Zagreb / ss-industrijska-strojarska-zg.skole.hr / ured@ss-industrijska-strojarska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju